Daniel Torresin sarjoja myös

Kylmä Metalli 1987-3: Sabotaasi
Murros 1990: Sininen Planeetta

ANDROIDI JA KYBORGI
Kertomus tulevaisuuden Frankensteinista androidi RanXeroxista, ja tämän alaikäisestä tyttökumppanista Lubnasta. Ääriväkivaltainen ja vastenmielinenkin tarina, jossa motiivit ja teot ovat suoraviivaisia ja häikäilemättömiä, on kerrottu "ristiriitaisesti" upean, paikoin jopa kauniin kuvituksen saattamana. Piirtäjänä Tanino Liberatore ja käsikirjoittajana Stefano Tamburini.

Hanniball Viisi (Anibal Cinq) on scifiparodia kyborgiagentista, joka työskenetelee tulevaisuuden eurooppalaiselle vakoiluorganisaatiolle. Vaikka väkivalta ei ihan vedäkään vertoja RanXeroxille, on albumissa vastaavasti sitäkin enemmän mystistä erotiikkaa. Tekijäkaksikkona Alexandro Jodorowsky ja George Bess.

Australialaisen tankkikuskin Tank Girlin loivat Adrew Martin ja Jaimie Hewlett vuonna 1988.

Tank Girl on raju sarjakuvahahmo, joka nousi aikansa "teinikapinallisten" tyttöjen suureksi sankariksi. Tarina on pitkässä juoksussa aika sekava, koska sarjakuvan tekijät muuttivat ja mukauttivat pääjuonta ja sivuhahmoja sopivasti jokaiseen tarinaan sopiviksi. Mutta mitäs siitä. Vauhti ja asenne ratkaisevat. Turvavyöt kiinni ja lukubaanalle.

Iku Avaruuspoika, (Jim Spaceborn) on Lego -yhtiön tuottama legogalaxiin sijoittuva avaruusseikkailu. Tiettävästi kolmesta seikkailusta on suomennettu kaksi.
Iso Heppo ja Rusty Robottipoika Frank Millerin ja Geof Darrowin toisenlainen yhteistyöalbumi (suomeksi 1995). Vai onko tämä oikea ja Hard Boiled se "toisenlainen"?

Iso Heppu on Yhdysvaltain hallituksen teräksinen sankarikyborgi. Rusty taasen on Japanin hallituksen ylpeys, pieni robotti, joka ei ihan pärjää Isolle Hepulle. Näiden robottien inhimillisyys laittaa ajattelemaan, kuinka kunniaksi inhimillisyys onkaan ihmisille.

Luther Arkwright on monipolvinen, useassa maailmassa tapahtuva oikeaan historiaan ja todellisuuteen monitahoisesti kytkeytyvä kulttisarja. Kuvan lisäksi sarjassa on korostetun runsaasti, kuitenkin harkitun tarkoituksellisesti tekstiä, joka ohjaa, tai heittelee tarinaa (perinteisen visuaalisen sarjakuvakerronan lisäksi) Bryan Talbotin tarkan pillin mukaan.