Markos robottiajan sankari - Magnus Robot Fighter

Markos on tulevaisuuden Tarzan, jonka kasvatti robotti A1 erossa muusta ihmiskunnasta. Markosilla on suuret fyysiset voimat, hän pystyy rikkomaan taistelurobotteja vaikka paljain käsin. Suurena tehtävänään Markosilla on pelastaa maailma vallanhimoisilta ja ilkeiltä roboteilta.

Seikkailut sijoittuvat Am Cityyn (North-Am alkukielellä) ja henkilögalleriaan kuuluu tietysti jane Leeja.

Markosin (1963 alkaen) vahvuus on ehdottomasti kuvittaja ja käsikirjoittaja Russ Manningin taiteessa. Viimeiset kolme numeroa piirsi Dan Spiegle ja Paul Norris yhdessä Mike Royerin kanssa.
Sarja jatkui Amerikassa lähinnä uusintapainoksina. Vain kolme sarjakuvaa on jäänyt kääntämättä suomeksi.

Russ Manningin piirtämää jatkista Muukalaiset esitettiin lehden varsinaisena kakkossarjana. Kertomus jää ikävästi kesken lehden imestymisen lakatessa. Seuraamista haittasi myös yhden jakson puuttuminen kun Suomessa hypättiin yli amerikkalaisen sarjan 1. jakson uusintanumero. Lisäksi lehtien ilmestymisjärjestys poikkesi alkuperäissarjasta, mikä sotki myös jatkosarjan osien järjestystä.
Muukalaiseten lisäksi lehdissä oli täytepaloina UFO seikkailuja lehdistä "UFO Flying saucers". Sarjoissa esiteltiin dokumenttityyliin keksittyjä ufohavaintoja keksityin nimin ja paikoin. Näitä samoja on meillä esitetty myös vuonna 1979 ilmestyneessä UFO lehdessä. Nämä eivät kuuluneet lehden alkuperäismateriaaliin.