Hopeanuoli - Mies Sirius 5:stä

Alunperin saksalainen tuote Hopeanuoli (Silberpfeil) oli aikansa kova hitti. Värillisen intiaanilehden parasta antia nykypäivän lukijalle ovat kuitenkin mustavalkoiset täytepalat, jotka toivat hyvinkin mieleen Weird Western Tales (suomeksi Hurja Länsi ja Tomahawk lehdissä) tarinat, ollen kuitenkin astetta sopivampia lapsille.

Aivan käsittämätöntä kalkkunaa täytepalojen seassa edusti Mies Sirius 5:stä, jossa Wander, kauppamaukustaja Sirius 5:stä, on pudonnut jonnekin Teksasin ja Meksikon rajalle. Hän pistää rajaseudun roistoja ojennukseen samalla kun yrittää saada avararuusalustaan taas lähtökuntoon. Sarjaa tekivät alunperin sellaiset sarjakuvan suurnimet, kuin Jim Aparo ja Denny O'Neil. Seitsemän jakson jälkeen ruoriin tarttui paljon suttuisampi tuhertaja Fred Himes.

Wander on opetellut suomenkielen vanhoista runokirjoista ja puhuu siksi kuin Shakespeare. Siinä sitä on uskottavuus koetuksella, kun hän lohkaisee karaistulle karjavaraskoplalle:
"Te hylkiöt lail pelkurein! Kärsivällisyytein ei riitä. Ja lisäks vihain suuri on!"
Onneksi Wanderilla on kovat nyrkit ja positroniruoska (tai tieteellisemmin, silitrooninen telepatialla säädeltävä enegiasauva), joilla hän saa tarpeellisen lisäannoksen cowboy-uskottavuutta.

Mies Sirius 5:stä seikkaili Hopeanuolen numeroissa
1980 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 24
1981 2, 3, 4, 6, 8, 12, 13, 14
1982 7

Loppuratkaisu näytetään jo nuomerossa 2-1981, ja Wanderin saapuminen kauan muiden sarjojen jälkeen 1982 joten järin suurta kronologiaa ei tarinoinen esittämisessä pidetty.