50- ja 60-luvun muita lehtiä

Drift Marlo Avaruuspoliisi Drift Marlo (Iskusarja 1 ja 11) piti terroristit loitolla ohjusasemista jo 60-luvulla. Apunaan hänellä oli wannabe tyttöystävä ja assistentti Claire. Lehteä ei ole tehtykään kuin nämä 2 numeroa, mutta sanomalehtisarjana Marlo on kotimaassaan sankaroinut enemmänkin.

Avaruusmies
Ensimmäisen amerikkalaisen avaruuslennon 1961 innoittamana Dell Comics loi sarjan astronauttisankareista. Lehden nimeksi tuli "Space man". Lehtiä ilmestyi kymmenkunta, joista suomennetuksi tuli vain tämä yksi.

Operaatio atomisukellusvene
Seaview nimisen sukellusveneen seikkailuista kertovan elokuvan "Voyage to the Bottom of the Sea" sarjakuvasovitus. Elokuva sai jatkoa tv-sarjasta, jonka mukaisesti tehtiin myös 15 numeron verran lisää sarjakuvaa. Niitä ei kuitenkaan ole suomennettu.

Aaveplaneetta
on tulkinta vuoden 1961 elokuvasta "Phantom Planet". Piirtäjänä suomalaiselta kalskahtava John Lehti.

AVARUUS
Kiihkeän avaruuden kilpajuoksun alettua, oli Amerikkalaisten jo lapsesta asti opeteltava avaruustotuuksia avaruusfiktioiden lisäksi. Tämä opetushetki julkaistiin 1958, jolloin Sputnik ja Explorer oli juuri laukaistu kiertoradalle.

Ihmeellinen Atomi
on näistä avaruustotuuksista ehkä merkillisin, kiinnostavin ja ehdottomasti asenteellisin. Atomipommin valmistamiseen valjastettiin taitavien teollisuustyöläosten armeija, maailman etevimmät tiedemiehet, maailman rikkaimman kansan tarumaiset varat... koska mikään ponnistus RAUHAN puolesta ei ollut liian suuri.

Alkuperäinen ilmestymisvuosi on 1948, ja suomeksi lehti julkaistiin 1952.

Vedenalainen kaupunki